Baskettræner indstillet til stor pris
Baskettræner.jpg
Jesper Lundin, sportschef og træner i BMS Herlev Basket, er indstillet til prisen ’Årets Energibundt’, som overrækkes i begyndelsen af januar. Foto: privatfoto
Basketball Sportschef og træner Jesper Lundin fra BMS Herlev Basket er én af tre nominerede til prisen som ’Årets Energibundt’. Vinderen kåres endeligt ved stort TV-show i januar.

Det er et af de helt store navne i BMS Herlev Basket, som i den forgangne uge blev udvalgt til at være blandt de tre kandidater til Danmarks Idrætsforbunds og Ørsteds pris ’Årets Energibundt’ som uddeles den 4. januar.

Jesper Lundin er i ifølge klubbens indstilling, sportschef og træner i klubben og betegnes som Mr. BMS.
Han begyndte i klubben da han var 14 år og har siden spillet og trænet et utal af spillere. Han har været træner i knap 25 år også selvom han har fået sin egen familie, så er han stadig en ildsjæl, der brænder for sporten og klubben.

Samlende faktor

Som sportschef har Jesper Lundin et ansvar for, at alle hold får en dygtig træner, han koordinerer træningstider og dommerbordvagter, hvilket ikke er nogen lille opgave i en klub med over 300 kampe årligt.

Samtidig er han en person, der hjælper alle – uanset hvad der er brug for.
Jesper Lundin har været turneringsleder i 12 år, dommer på klubplan og samtidig en samlende faktor for det sociale liv i klubben, uanset om det er med andre træner, frivillige eller spillere.

Til daglig er Jesper Lundin politimand, hvor han også møder unge mennesker, der ikke sjældent bliver ’hevet’ ned i klubben, hvor de får mulighed for at spille og få nyt indhold i livet.

Men trods de mange gøremål får han, ifølge klubben, alting til at spille og er derfor blevet udvalgt til at være et af de helt store energibundter, der er med i opløbet om prisen.

’Årets Energibundt’ kåres sammen med flere andre andre sportshelte ved det store DR-show ’Sport 2019’, den 4. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *