Backgammonklubben har vokseværk
BMS-4-december-copy.jpg
Ved sidste caféturnering kom tre nye medlemmer til, så klubben nu er oppe på 13 medlemmer. Foto: privatfoto
Backgammon Der var mange nye ansigter, da BMS Backgammon sidst holdt caféturnering og åbent hus i Aktiv Center Ballerup.

De gik med stor nysgerrighed og interesse til sagen, lyttede til formand Christian Skjærans spændende oplæg og spillede nogle hyggelige og lærerige kampe, hvor snakken gik livligt over bordene.

Tre af de nye ansigter tog skridter fuldt ud og meldte sig ind i BMS, og virkede klar til flere BG-aftener, og på længere sigt holdturneringer med mere. Så BMS og backgammon-sporten i Ballerup kan siges at have ”vokseværk”, klubben har nu 13 aktive medlemmer.

Men der er sagtens plads til mange flere, og vil man lære klubben og det populære brætspil bedre at kende, er der mulighed igen i Aktiv Center Ballerup på Rolighedsvej 12, onsdag den 8. januar fra klokken 18.30.

Her er der igen åben backgammon-aften, hvor alle er velkomne, både dem der vil spille caféturnering med præmier, og dem der bare vil hyggespille for sjov.

Der indledes med et nyt, spændende oplæg fra Christian Skjæran, der vil komme omkring begrebet ’bold or safe play’, som handler om, hvornår man spiller “sikkert” og hvornår man bør tage en chance.

Fra klokken 19 sættes gang i turneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *