Wolfpack tæt på sensationen
Wolfpack-copy-2.jpg
Efter en flot kamp, måtte Wolfpack i de døende minutter se sig slået af topholdet fra Horsens IC. Foto: FN Sportsfoto
basketball BMS Herlev Wolfpack mødte onsdag aften det professionelle tophold fra Horsens.

Horsens IC er et af de bedste hold i Basketligaen igennem de sidste 10 år, så opkomlingene fra Wolfpack skulle på en stor prøve i Herlev Hallen. Det var dog ikke til at se at toppen af Pro B mødte toppen af Pro A.

Wolfpack bed fra sig fra start og specielt Javion Blake voldte Horsens IC-forsvaret problemer. Med treere og hurtige scoringer drev han Wolfpack op i gear sammen med Chanan Colman. Vel assisteret af AJ Sumbry sad Wolfpack på det meste i første periode, dog med en velspillende Vedran Borovcanin, der holdt HIC tæt på, 24-15

I anden periode blev der givet og taget af begge hold, specielt de store folk spillede igennem under kurven, hvor AJ Sumbry fik sat et par kæmpe højdepunkter ind. For HIC var Roberto Gallinat en evig trussel og kom flot til kurven. Perioden endte lige og Wolfpack kunne således gå til pausen 47-38

HIC kom som skudt ud af en kanon efter pausen og der blev lagt et massivt tryk Wolfpack. AJ Sumbry viste i denne periode virkelig store højdepunkter som holdt HIC på afstand og Wolfpack kunne gå til fjerde periode foran to point.

I fjerde periode kom Wolfpack ud og fik lavet et solidt run, der gav en føring på seks-syv point. Stille og roligt kom HIC dog tættere og tættere på. Da Brad Gilbeck blev fejlet ud og Wolfpack var foran med fem point med få sekunder tilbage lignede det en sejr. Men Horsens IC lavede nogle flotte spil og tog sejren i de døende sekunder med 85-88.

273 tilskuere fik sig én på opleveren og Wolfpack er klar til Basketligakamp igen allerede på onsdag i Ballerup Super Arena, når Copenhagen Basketball kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *