Vidensfestival med spændende foredrag
Signe-W-copy.jpg
Blandt de mange oplægsholdere ved bibliotekets vidensfestival ’Verdens Bedste Løsninger’ er Signe Wenneberg. Foto: privatfoto
Festival Lørdag den 23. november klokken 11-17 sætter Ballerup Bibliotekerne sammen med en række samarbejdspartnere alle sejl til og slår dørene op for videnfestivalen ’Verdens Bedste Løsninger’.

Det bliver en dag, hvor nogle af landets skarpeste oplægsholdere tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål og viser, hvordan vi kan gøre verdensmålene til hverdagsmål for os alle sammen.

Med konkret viden og helt hverdagsnære ideer giver klimaforkæmper Connie Hedegaard, hverdagsaktivist Signe Wenneberg, biolog Morten DD, kok Rasmus Bredahl og mange flere inspiration til, hvordan vi alle kan være med til at løse de allerstørste udfordringer, vi har på planeten lige nu.

Billetter kan købes på biblioteket eller bib.ballerup.dk.

 

Kreative workshops i verdensmålenes tegn

Der er også forskellige gratis arrangementer for hele familien ved verdensmålsfestivalen på Ballerup Bibliotek, der vil byde på masser af kreative workshops, mad og udstillinger i verdensmålenes tegn.

Man kan blandt andet være med til at lave paphatte og gå modeshow, bygge papsatellitter, dyste i vandbærerkonkurrencen, prøve nye opfindelser fra unge idémagere og se udstillinger, der udfordrer og gør klogere på FNs verdensmål

På skærmen ved cafeen bliver alle oplæg livestreamet fra festivalscenen på 2. sal. Det er ikke nødvendigt at få billetter til denne åbne del af festivalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *