Stort nederlag til BSF-kvinderne
bsf-vsk-FN-SPORTSFOTO5-copy.jpg
Der var stor forskel på holdene, da BSF i weekenden tabte til VSK Aarhus. Men der blev fightet alligevel. Foto: FN Sportsfoto
Fodbold Weekendens kamp blev noget af en nedtur for BSF’s kvinder, da de på hjemmebane mødte VSK Aarhus i en udskudt kamp.

Den vikarierende målvogter, Signe Munk, måtte allerede efter ti minutter se sig passeret af østjyderne og kort efter blev et 2-0 efter en fejl.

Derefter var det op ad bakke og efter 25 minutter stod det 3-0.

Resultatet var dog ikke ensbetydende med, at BSF ikke forsøgte, men skarpheden manglede og også heldet, da BSF eksempelvis var så tæt på at score, at en VSK-spiller måtte redde på stregen.

Den jyske dominans fortsatte efter pausen og efter et kvarter i anden halvleg stod det 5-0 og så var kampen reelt lukket.

Der kom mere ro på og VSK slappede mere af og blev mere uskarpe i afslutningerne. Det fik BSF længere frem på banen og med små ti minutter igen fik BSF så bolden i kassen til reduceringen 1-5 og trods flere muligheder endte kampen med de cifre. Med nederlaget slutter BSF gruppespillet nederst i ligaen med fem point.

Sidste kamp dette efterår er lørdag den 16. november klokken 13 mod FC Thy-Thisted Q på Herlev Stadion.

Fotos: FN Sportsfoto

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *