Så bliver det atter jul i Skovlunde
julle-1.jpg
Julemanden kommer igen til Skovlunde. Traditionen tro ankommer han med toget og spreder julehyggen gennem byen.
Selvom Skovlunde bymidte er under ombygning, så skal traditionerne ikke laves om. Igen i år kommer julemanden til Skovlunde med at hvad dertil hører af hygge og lækkerier.

Næææhhhh er det allerede jul…

Ja, det er allerede jul igen, og selvom Skovlunde bymidte og især Skovlunde center Nord ser noget anderledes ud siden sidste jul og er under forvandling, så skal man ikke snydes for en af de hyggelige juletraditioner i Skovlunde i år.
Derfor kommer julemanden ganske som han plejer til Skovlunde igen i år.

Han ankommer fredag den 29. november klokken 15 til Skovlunde Station, hvor børnene modtager ham og følger med til Plejecentret Lundehaven.

Her vil bandet ’De Blæste’ underholde med julemusik og sprede den rette stemning, mens julemanden deler godteposer ud til børnene.

Derefter går turen til Torvevej til juletræet i Skovlunde Center Syd, hvor der bliver spillet julemusik og uddelt juleguf til børnene.

Klokken 16.15 fortsætter juleturen til Skovlunde Kulturhus, hvor der serveres gløgg, æbleskiver og saftevand og efter en lille pause går julemanden tilbage til Center Syd og går rundt og hygger lidt om folk, inden turen igen går til kulturhuset.

Klokken 17.30 slutter turen og julen er officielt kommet til Skovlunde, hvor julefreden kan sænke sig over byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *