Politi uge 47
Politiets-bildør_foto_Rigspolitiet-1.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Bilist i problemer

Onsdag den 20. november klokken 16.02 standsede en politipatrulje en 48-årig mandlig bilist på Måløv Byvej.
Manden havde ikke noget gyldigt kørekort, men var til gengæld i besiddelse af narko, ligesom betjentene skønnede ham narkopåvirket. Han blev derfor sigtet og anholdt samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver.
Manden erkendte alle sigtelserne, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Indbrud i villa

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem fredag den 22. november klokken 08 og søndag den 24. november klokken 15.40 på Axel Juels Alle i Ballerup. Et vindue var brudt op, og de var blandt andet blevet stjålet kontanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *