Politi uge 44
Politi-genrefoto-10-1.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Unge på knallerter begik hærværk

En gruppe unge kørte ved 16-tiden mandag eftermiddag, den 28. oktober, rundt på knallerter ved flyvepladsen, hvor de blandt andet begik hærværk ved at sparke sidespejlet af en bil. En patrulje fra Nordsjællands Politi kom til stedet, men da var de unge forsvundet.

 

Indbrud i lejlighed

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et indbrud i en lejlighed på Magleparken i Ballerup sket tirsdag den 29. oktober mellem klokken 09.45 og klokken 10.15. En dør var brudt op, og diverse smykker samt kontanter var stjålet.

Et vidne havde set to mistænkelige personer forlade stedet. De beskrives som: A: Mand, dansk udseende, cirka 20-30 år, cirka 180 cm., almindelig kropsbygning. Han havde mundskæg og var iført sort tøj og en kasket. B: Mand, mellemøstlig udseende, cirka 20-30 år, 180 cm. Han var iført en sort trøje og grå bukser.

 

Spirituskørsel i Ballerup

Fredag den 25. oktober klokken 14.54 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om mulig spirituskørsel på Grantoftestræde i Ballerup.

Patruljen standsede den mistænkte – en 49-årig mand – og skønnede ham alkoholpåvirket, hvorefter han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkendte.

 

16-årig butikstyv

Torsdag den 31. oktober klokken 16.40 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra tøjbutik i Ballerup Centret. En butiksdetektiv havde tilbageholdt en 16-årig pige, idet hun havde stjålet smykker fra butikken. Patruljen sigtede hende for butikstyveri, som hun erkendte.

 

Tyveri fra lastbil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Mercedes Atego lastbil sket mellem onsdag den 30. oktober klokken 16 og torsdag den 31. oktober klokken 20 på Mileparken i Skovlunde.
En rude var knust, og en jakke samt et kreditkort var stjålet.

Har man oplysninger til nogle af sagerne kan man kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon: 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *