Metroen forringer busdriften i Egebjerg
Debat I forlængelse af Bodil Ringsmoses indlæg i Ballerup Bladet i uge 44 om den fjernede bus på et stykke af Egebjerg, vil jeg også give udtryk for min forundring over, at åbningen af Metroring i København skal have som konsekvens, at vi i Egebjerg skal miste en bus.

Jeg mener det blev nævnt i forbindelse med en kritik af busændringen, at vi ville have cirka 400 meter til et stoppested. Fra min adresse på Pilehøjvej er der imidlertid 700 meter, uanset om man går ad Egebjergvej eller Tranemosevej.

Egebjerg har stadig nogle ældre mennesker, som ikke alle har bil eller er godt gående. Vi har så kun 330 meter til busstop for linje 165, men den kører til Herlev.

Busomlægningen og forklaringen virker umiddelbar mærkelig og ganske overraskende for os, og det med antallet af passagerer til og fra stoppested Kærvænget er blot et nødargument.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *