Julemarkedet indtager Kirketorvet
hytte-til-julemarked-copy.jpg
Folkene fra træværkstedet på Lindbjerggård har bygget de ti nye salgsboder til julemarkedet.
I år er alle sejl sat for at skabe et super hyggeligt julemarked på Kirketorvet i Ballerup - med bred opbakning fra både erhvervsliv, foreninger og frivillige fra byen.

Sidste år tog en gruppe frivillige initiativ til at lave Ballerups helt eget julemarked på Kirketorvet. Der var meget der gik godt – og noget der kunne have været bedre, så efter et helt års forberedelse er de nu klar til dette års julemarked, der bliver både større og flottere end sidste år.

”Efter julemarkedet sidste år, nedsatte vi en julekomité, hvor alle var velkomne. Så det har været en fornøjelse at byde en masse nye frivillige velkommen,” fortæller formand for handelsforeningen Claus Dahl, som er med i komitéen.

Han fortæller, at både idrætsforeninger, haveforeninger, menighedsrådet og flere folk, der bare bor i byen og gerne vil være med til at skabe liv og glæde, har meldt sig under fanerne i julekomitéen, hvor Lolan Ottesen er tovholder.

Frank Weinberger fra Baghuset har lovet at hoppe i julemandskostumet, så der også er julemand på alle markedsdagene – fredage er han der klokken 17 og i weekender klokken 12 og 14.

Der bliver også juletræssalg, spejderhygge, ponyridning og masser af forskellige musikalske indslag fra blandt andet musikskolen, kirkens kor og lirekassemanden.

Som noget helt nyt i år er der blevet bygget ti nye, flotte salgsboder til julemarkedet. Det er folkene fra træværkstedet på Lindbjergvej, der har bygget boderne, som bliver pyntet fint med lyskæder både inde og ude. Boderne er sponseret af forskellige erhvervsdrivende i Ballerup.

 

FAKTABOKS: Julemarked

Ligesom sidste år er der julemarked på Kirketorvet i Ballerup. I år foregår det:

Fredag den 29/11, lørdag den 30/11 og søndag den 1/12

Fredag den 6/12, lørdag den 7/12 og søndag den 8/12

Fredag den 13/12, lørdag den 14/12 og søndag den 15/12

Fredage er det fra klokken 15 til 19
Lørdage og søndage fra klokken 11 til 16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *