Uhyggen ulmer i Skovlunde
Halloween-i-Skovlunde-Katja-og-Lykke-copy.jpg
Katja N. Masters og Lykke Rolsted Bekker er gået i træningslejr, så de kan skræmme livet af både store og små, når Skovlunde Centret fejrer ’Halloween i Skovlunde’.
Der er fuld gang i planlægningen af ’Halloween i Skovlunde’ i Center Syd, og det tegner til at blive en farlig hyggelig affære.

Man kan godt begynde at finde vampyrgebisset, heksenæsen og ansigtsmalingen frem, for fredag og lørdag den 1. og 2. november bliver der skruet helt op for uhyggen, når der for første gang bliver holdt ’Halloween i Skovlunde’.

Det er de tre kvinder Anita Andersen, Lykke Rolsted Bekker og formand for Skovlunde Centret Katja N. Masters, der er gået sammen om at skabe en ny hyggelig uhyggelig tradition i byen, og med hjælp fra flere kanter – blandt andet Skovlundespejderne, byteatret og lokalrådet, er det hele nu ved at falde på plads.

”Vi har faktisk tænkt over det i lang tid, men nu skulle det være. Vi har jo gode traditioner her i Skovlunde med byfest og dyrskue, så nu vil vi gerne tilføje halloween til den liste,” siger Katja N. Masters, der til dagligt driver Foderboxen i centret.

Vi er ikke Måløv

Her i kommunen hænger halloween uløseligt sammen med Måløv, der jo har skabt en gigantisk succes med det årlige optog og optræden i byen. Men det er slet ikke det niveau, de sigter efter i Skovlunde.

”Vi er ikke Måløv og har ingen intentioner om at konkurrere med dem om halloween. Derfor holder vi det også ugen efter deres. Vores halloween skal bare været et helt lokalt, hyggeligt event ligesom dyrskuet, hvor folk kommer for at hygge sig med hinanden og bare have det sjovt og rart,” forklarer Katja N. Masters.

De tre initiativtagere er i øjeblikket i fuld gang med at skaffe frivillige og få styr på alle de forskellige aktiviteter, som de har i støbeskeen. Der skal selvfølgelig også sørges for masser af pynt og udsmykning i Skovlunde Center Syd, hvor ’Halloween i Skovlunde’ kommer til at foregå, og det har Finn Bekker fra FB Hegn & Natur lovet at hjælpe med at sætte op.

”Vi har også fået en aftale med Skovlunde Byteater om, at de gerne vil være med. Så der kommer i hvert fald nogle børn og voksne klædt ud i uhyggelige kostumer. Kulturhuset er har også sagt ja til at bakke op og pynte op i deres åbningstid, så det begynder stille og roligt at tage form,” fortæller Lykke Rolsted Bekker.

Kom udklædt

Der kommer til at være både ansigtsmaling, græskarlygte-værksted, Frankensteins Laboratorium og en masse andet – og mon ikke Katja og resten af Foderbox-holdet har nogle ’’klamme kryb’’, der kan få folk til at gyse?

Der bliver naturligvis også salg af både mad og drikke i bedste halloween-stil med stor heksesuppegryde og andet grumt og godt. Ligesom der bliver livemusik med Christian Juncker om fredagen, der i øvrigt også er J-dag, så festen fortsætter formentlig til langt ud på natten.

”Vi har også købt pokaler til de bedst udklædte, så vi håber, at der kommer mange – og at folk kommer udklædt,” tilføjer Katja N. Masters, der sammen med sine to medarrangører glæder sig til den første af forhåbentlig mange halloween’er i Skovlunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *