Triton høster medaljer
Triton-Masters-copy.jpg
Tritons suveræne masters-hold sikrede sig hele 12 nordiske mesterskaber samt flere sølv og bronzemedaljer oveni. Foto: privatfoto
Svømning Svømmerne fra Triton Ballerup havde travlt med stævner denne weekend.

Klubbens stærke masters-hold deltog i nordiske mesterskaber, som blev afholdt i Finland. Her leverede de svømning i topklasse og sikrede sig ikke mindre end 12 guldmedaljer, fire sølvmedaljer og tre bronzemedaljer.

De nye nordiske mestre er Rasmus Jørgensen, Andrea Bondi, Emil Møhl, Emil Andersen, Maria Jensen og Michelle Borgstrøm.

Tritons yngste konkurrencesvømmere var også i aktion ved Regionsmesterskab Nordsjælland. Her blev der også svømmet stærkt, hvilket gav flere guld-, sølv- og bronzemedaljer samt rigtig mange flotte personlige rekorder. Flere af de unge svømmere svømmede sig under kravtiden til danske årgangsmesterskaber som svømmes i begyndelsen af 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *