Super Lørdag til fordel for Marcus
måløv-boldklub.jpg
Stort fremmøde ved 'Super Lørdag Special' i Måløv Boldklub, hvor der blev samlet 37.586 kroner ind til kræftsyge Marcus Madsen.
fodbold Lørdag holdt Måløv Boldklub indsamling til fordel for kræftsyge Marcus Madsen, hvis forældre i øjeblikket kæmper for at samle penge nok til at kunne rejse til USA og få Marcus i behandling.

Der var stor opbakning til denne weekends ‘Super Lørdag Special’ i Måløv Boldklub, hvor der blev samlet ind til 13-årige Marcus Madsen fra Ballerup. Marcus fik i sommer konstateret en alvorlig hjernetumor, som ikke kan behandles i Danmark, og derfor er der fuld gang i en kæmpe indsamling, som skal rejse penge nok til, at familien kan rejse til USA, så Marcus kan få den rette behandling.

Måløv Boldklub kunne med glæde overføre de i alt 37.586 kroner, som blev samlet ind ved Super Lørdag Special, til indsamlingen for Marcus.

Ud over kæmpe støtte fra alle i klubben, gæster og sponsorer, var der også kommet en flot donation på 2.700 kroner fra Ølstykke FC, som Måløv BK spillede mod denne lørdag, ligesom flere naboklubber havde hjulpet ved at opfordre deres egne medlemmer til at deltage i arrangementet. Derudover havde klubben også fået doneret flere fede superligatrøjer, som blev solgt på auktion på dagen.

“Det var en super succes,” siger næstformand i Måløv Boldklub, Martin Grauballe, der samtidig sender en stor tak til alle der bidrog.

2 kommentarer om “Super Lørdag til fordel for Marcus”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Super godt alt hvad vi kan gøre for Marcus. !

  Men et par spørgsmål trænger sig på:

  Hvorfor betaler Staten ikke for behandlingen i USA. ?
  Det hedder sig jo at kan behandlingen ikke udføres i Danmark kan patienten blive overført/behandlet i et andet land uden omkostninger for patienten.

  Vi har fået at vide at kræftbehandlingen her i landet stormer frem, flere og flere overlever.
  Så hvorfor kan barnet ikke behandles her i landet.
  Hvad er det vi er bagefter med..

  1. Sten Fernando siger:

   Kræft behandling som sådan set også dækket af staten Men der følger mange mere omkostninger med afrejse til USA hver 3 uge. Også er det også noget med at staten dækker vist kun medicinen for tumoren på et given aftalt tidspunkt. Hvis akut behov skulle opstå for at indlæggelse står det vist på egen regning. Det er sådan jeg har forstået det. Der er mere info på facebook siden pant for Marcus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *