Standuppens brokkemester
Torben-Chris.jpg
I aften har Baltoppen Live budt standuppens ypperste brokkehoved indenfor i salen, når Torben Chris leverer sit ABC-show.

Torben Chris er nemlig kendt som det mest uforsonlige brokkehoved i dansk standup. Når han først har fået fat i et emne, som trænger til en lærestreg, slipper han det ikke, før det ligger knockoutet og gispende efter luft på scenegulvet. Han har en holdning til stort og småt, men har han noget at have det i?

Svaret er JA – Torben Chris har licens til at være belærende. Han er nemlig uddannet folkeskolelærer, men lykkeligvis for de danske skoleelever – har han endnu ikke slået sine folder i undervisningssektoren. Indtil nu, altså. For i sit nye onemanshow løfter han sit brok og sine observationer til et endnu mere belærende og hårdtslående niveau end nogensinde før.

I showet kaster Torben Chris sit altid kritiske blik på hverdagens finurlige observationer og betragter dem gennem sine logiske briller. Torben er ikke bleg for at stikke snuden frem i den offentlige debat. Han har blandt andet gjort sig internationalt bemærket med et billede af sig selv i badekar med sin datter – og med sin egen far. Derudover har man i to sæsoner kunnet se en frådende Torben Chris brokke sig over alt fra politikere til popcornpriser i programmet “Giver det mening – ifølge Torben Chris” på TV 2 Zulu.

Torben Chris’ ABC er komikerens andet onemanshow – foruden hans tre succesfulde shows sammen med Thomas Hartmann, “Mens Room”. Showet er minutiøst gennemarbejdet, så hvis man ønsker at bruge sin energi på en skolelærer, man rent faktisk gider at blive belært af, er der her garanti for, at man bliver begavet med både morskab, klogskab og galskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *