Rekord-revyhold samles i Ganløse
Ganløse-revyen.jpg
Ganløse Revyen med skuespillerne Kim Hammelsvang (t.v), Liselotte Krogager og Martin Knudsen er i gang med prøver og billetsalg til den nye sæson.
Ganløse Revyen 2020 er tilbage med næsten samme besætning, som i dette års rekordsæson.

Men når Martin Knudsen, Kim Hammelsvang og Liselotte Krogager trækker i prøvetøjet, så er det ikke med Liselotte iinstruktørstolen. Efter et års pause i Ganløse, er den efterspurgte instruktør, Michel Castenholt, tilbage på broen.
Han har været en tur om både Nykøbing F. Revyen og Esbjerg Revyen som instruktør i år.

Nykøbing F. Revyen blev kåret til Året Revy, og Esbjerg Revyen er nomineret til Byens Bedste Kulturoplevelse, så Ganløse Revyen får en af Danmarks bedste revyinstruktører tilbage.

Hele holdet på Ganløse Revyen 2020 består af skuespillere, Martin Knudsen Liselotte Krogager og Kim Hammelsvang. Kapelmester Christian Berg og musiker Josef Aarskov er også med igen i år. Det samme er koreograf Elise Ruusunen. Instruktionen står, som sagt, Michel Castenholt for.

Billetsalget til Ganløse Revyen 2020 er allerede i gang på www.ganloserevyen.dk, hvor der også er et ’julegavetilbud’ til de hurtige. Revyen spiller fra 12. juni til den 28. august 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *