Politi uge 40
Politiet-til-indbrud_foto_Rigspolitiet-1.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Tricktyveri på Baltorpvej

En politipatrulje kørte mandag den 30. september klokken 12 til en anmeldelse om et tricktyveri på Baltorpvej i Ballerup. En 60-årig mandlig beboer havde lukket en person ind i sin lejlighed, idet vedkommende havde sagt, at en vask skulle laves hos manden. Personen forlod stedet igen, og manden opdagede, at hans pung var væk.

Den mistænkte tricktyv beskrives som 20-40-årig mand, dansk af udseende, 175-185 centimeter høj, spinkel kropsbygning, hvid hudfarve med lyst, kort hår. Han talte dansk og var iført sort arbejdstøj samt medbragte en mindre værktøjskasse.

 

Færdselsuheld på Tempovej

Onsdag den 2. oktober klokken 06.32 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et mindre færdselsuheld på Tempovej i Ballerup. En 55-årig mand skulle foretage et venstresving i et kryds, hvor han overså en 21-årig modkørende mandlig bilist, hvorefter bilisten påkørte ham. Ingen kom til skade under uheldet, og den 55-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, som han erkendte.

 

Tyveri fra ulåst personbil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en Mercedes Benz personbil sket mellem torsdag den 3. oktober klokken 18 og fredag den 4. oktober klokken 06.30 på Aage Berntsens Alle i Ballerup. Bilen havde været ulåst og tyven havde stjålet en pung fra bilen.

 

81-årig kvinde udsat for tricktyveri

En politipatrulje kørte fredag den 4. oktober klokken 13.30 til en anmeldelse om et tricktyveri på Bispevangen i Ballerup. En 81-årig kvinde var på vej op i en elevator til sin lejlighed, hvor en mand kørte med hende. Han havde et kort med og snakkede på et fremmed sprog. Manden gik pludselig fra elevatoren, og kvinden opdagede, at hendes pung manglede.

Den mistænkte tricktyv beskrives som: Mand, østeuropæisk udseende, 25-30 år, ca. 170 cm. høj, spinkel kropsbygning. Han var glatbarberet og havde kort, mørkt hår.

Har man oplysninger til nogle af sagerne kan man kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *