Nostalgi i alle farver
Legetøj-04-41-19-copy.jpg
Star Wars er altid et hit, og selvom de drabelige figurer vandrede rundt i ’levende live’ så skræmte det ikke de små. Foto: Kaj Bonne.
Der var noget for både nostalgikerne, nørderne og de nysgerrige, da CPH Toy Fair søndag rullede legetøj fra svundne tider ud i Ballerup Hallen.

Det var en tur ned ad mindernes boulevard; Donkey Kong, Star Wars, Barbie, Ninja Turtles og meget andet i alskens farver og udformninger var til skue søndag, hvor legetøjsromantikere og alle andre barnlige sjæle kom til CPH Toy Fair i Ballerup.

Her kunne man se alt det legetøj, som man måske har gemt og smidt væk, men ikke har glemt. Der blev snakket, drømt og husket, da legetøjsentusiasterne for ottende gang mødtes i Ballerup til endnu en tur tilbage til dengang, hvor legetøj var i plastic og havde farver på og ikke foregik på en skærm.

Fotos: Kaj Bonne

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *