Musik under huden
Sebastian-Dahl-copy.jpg
Den lokale musiker Sebastian Dahl rører med sin og sine musikalske gæsters musik i Baltoppen Live.
Musik i sin reneste og mest følsomme form kan man få serveret i Baltoppen Lives café, tirsdag den 22. oktober klokken 20.

Her kan man opleve Ballerups egen troubadour Sebastian Dahl med sine musikalske gæster Berg og Karoline Ude.
Sebastian Dahl er vært og inviterer med ind i den reneste akustiske musik. Det bliver følsomme fortællinger, medrivende stemning og skøn musik i Baltoppen LIVEs hyggelige café.

Sebastian Dahl føler musikken i hele sin krop – helt nede fra tæerne og ud til det yderste af fingerspidserne. Hele hans liv har været præget af musik og han har i den grad mærket, hvad det vil sige når musik rører os. Sebastian begyndte i teenageårene at skrive sin egen musik og opdagede hurtigt, at han havde noget på hjertet. Noget som bare måtte ud. Og det var der det hele startede.

Sebastian Dahl har nu i mange år levet af sin egen musik. Han har spillet utallige koncerter landet rundt og har fortalt sin historie. Han har erfaret, at der er mange flere lokale musikere med ting på hjertet, som bare må ud. Derfor præsenterer han to musikalske gæster denne aften, hvor alle tre optræder omkring en halv time hver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *