Klar til kvartfinaler i DBU Skolepokalen
fodbold Fire lokale hold er videre til kvartfinalerne i DBU Skolepokalen - alle fire kampe spilles på hjemmebane i Ballerup og Måløv.

Der er gode fodboldben rundt om på de lokale folkeskoler. For efter to indledende gruppespil er hele fire hold tilbage, klar til kredskvartfinalerne i DBU Skolepokalen, som afvikles i denne og næste uge. Og det bliver endnu bedre af, at alle fire hold får hjemmebanefordel i kvartfinalerne, der bliver spillet i Ballerup og Måløv Idrætspark.

Fra Hedegårdsskolen er både drengene og pigerne videre til kvartfinalerne. Pigerne skal møde Lillevang Skolen fra Allerød torsdag den 31. oktober klokken 11 i Ballerup Idrætspark og drengene skal møde Tibberupskolen fra Espergærde torsdag den 7. november klokken 11 også i Ballerup Idrætspark.

Skovvejens Skole Østs drenge er også gået videre til kvartfinalerne og skal møde Bistrupskolen fra Birkerød onsdag den 30. oktober klokken 11.30 i Ballerup Idrætspark.

Sidst men ikke mindst er pigerne fra Måløvhøj Skole afdeling Måløv også videre og skal spille kvartfinale mod Bagsværd Kostskole fredag den 1. november klokken 11.20 i Måløv Idrætspark.

Alle er velkommen til at kigge forbi og heppe og skabe stemning på lægterne, når pigerne og drengene løber på banen for at kæmpe for en plads i semi- og kredsfinalerne som afvikles i løbet af november. Og hvem ved – måske en plads i slutspillet, hvor de dygtigste fra samtlige otte kredse i landet mødes til foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *