Halloween i Skovlunde
Halloweenbørn-Foto-Pressmaster-COLOURBOX21481236-copy.jpg
Hvem får pokalen for bedst udklædte ved ’Halloween i Skovlunde’? Det bliver afgjort på lørdag efter to dage fyldt med hyggelig uhygge omkring Center Syd. Foto: Pressmaster/Colourbox
Fredag og lørdag står den på halloweenhygge for store og små i Skovlunde

Tiden nærmer sig Skovlundes første store halloweenfest, hvor børn og voksne kan hoppe i kostumerne og være med på uhyggen i Skovlunde Center Syd. Festen breder sig over hele to dage, så der er ingen undskyldning for ikke at nå et smut forbi.

Fredag den 1. november begynder løjerne i kulturhuset, hvor der fra 10 til 17 er højtlæsning og klippe-klistre-hygge. Fra klokken 15 kan man skære græskarlygter – og eventuelt købe dem med hjem.

Men hvis man har lyst til noget lidt mere uhyggeligt, kan man fra klokken 18 til 20 gå på ’’gysetur’’ i byparken, hvor Skovlunde Byteater sørger for uhyggen.

Der er også livemusik med Christian Juncker, som mange nok kender, da han er lærer på Skovlunde Skole Syd. Han spiller fra klokken 19-20.

Fredag er desuden J-dag – altså den dag hvor julebryggen udkommer. Så der er også lagt op til fest hele aftenen og natten på Skoven.

Lørdag fortsætter halloweenhyggen i kulturhuset fra klokken 10 og Skovlundespejderne laver også sjove aktiviteter fra klokken 12 til 17.

Borgmester Jesper Würtzen springer ud som bingo-banko-vært og råber numre op fra klokken 15.

Klokken 17 overrækker borgmesteren en pokal til den bedst udklædte halloweengæst og arrangementet slutter med dj fra klokken 19 til 22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *