Guld ved VM i bridge
Kort En af verdens bedste bridgespillere bor i Herlev. Det blev bevist ved VM i Wuhan i Kina, hvor seniorlandsholdet sidste lørdag fik hængt guldmedaljer om halsen efter at have besejret England 194-167 i finalen.

Det er første gang, de danske seniorer kommer øverst på sejrsskamlen ved et VM, og landstræner Peter Magnussen er naturligvis meget tilfreds:

”Indsatsen har ganske enkelt været forrygende, og stemningen i den danske delegation er helt i top. En målrettet indsats fra hele holdet har ført til dette fremragende resultat for dansk bridge,” siger han.

Guldvinderne er mellem 62 og 69 år gamle. Alderspræsidenten Knud-Aage Boesgaard på 69 er fra Herlev og vandt i øvrigt guld ved junior-EM som 20-årig i 1970.

Ud over Knud-Aage Boesgaard består guldholdet af jyderne Hans Christian Nielsen, Steen Schou og Jørgen Hansen samt Søren Christiansen fra Nærum og Henrik Norman Hansen fra Hørsholm. Holdkaptajn er Bo Bilde, og Jan Nielsen er coach.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *