Gratis servicebus, tak
Debat Servicebussen har været vores forsamlingshus. Den har dog mistet en del passagerer, da der kom betaling på turen.

De passagerer vi mistede var nok dem, som havde mest brug for kørslen, nemlig dem som ikke har mest.

Jeg benyttede linjen, da den gik fra gratis til betaling. Hvor jeg så borgere der blev afvist, fordi de ikke havde penge til billetten. De luntede så triste tilbage til deres lejlighed. Dem skal vi have ud i bussen igen, og derfor må bussen gøres gratis. Eller en symbolsk betaling, så alle kan være med.

Vi skal ikke glemme den store succes, bussen stadig er. Vores pensionister mødes og tager samlet på indkøb. I bussen opstår et fællesskab, hvor mange aktiviteter langs ruterne kan nås. Det være sig lægebesøg, bankospil, fællesspisning og andre aktiviteter. De oplevelser får borgerne ikke uden servicebussen.

Vi bør også kigge på en rute, der går på tværs, hvor de to andre ruter går på langs fra Skovlunde til Måløv med Ballerup som midtpunkt. Den skal så inddrage Egebjerg, Lundegården og Pederstrup. Men det skal selvfølgelig undersøges nærmere.

Så venner, lad os nu få vinger under de nye servicebusser og gøre det rullende forsamlingshus gratis igen. Både på kryds og tværs af kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *