God start for backgammonklubben
backgammon-copy-2.jpg
BMS Backgammons formand Christian Skjæran (t.v) var med til at vinde Københavns Backgammon Klubs stort anlagte 20-års jubilæumsturnering Foto: privatfoto
Backgammon BMS Backgammon har haft sin debut i Dansk Backgammon Forbunds (DBgF) holdturnering, og selvom de har været ude i svære kampe mod mere erfarne klubber, har de alligevel kunnet notere sig flere flotte præstationer i startfasen

.Blandt andet har to af spillerne fra klubben høstet flotte resultater ved et stort stævne forleden. Formand Christian Skjæran var med på holdet, der vandt Københavns Backgammon Klubs stort anlagte 20-års jubilæumsturnering med deltagelse af flere hold.

I samme turnering var Mette Bræmer, også fra BMS, med på holdet der fik andenpladsen. Den kom ikke mindst i hus på grund af Mettes fantastiske præstationer ved brættet – hun vandt otte af sine i alt ni kampe.

Så det er en klub med en stor portion selvtillid i tanken, der indbyder til åben caféturnering igen onsdag 6. november.

Det foregår i Aktiv Center Ballerup på Rolighedsvej 12 fra klokken 18.45.

Der er lagt op til en caféturnering for DBgF-medlemmer, mens andre er velkomne til bare at komme og spille ”hyggekampe” for sjov. Er der nok, bliver der også arrangeret en turnering for dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *