Første sejr i kvindeligaen
Fodbold For første gang i sæsonen var det Ballerup-Skovlunde, der trak sig sejrrigt ud af et opgør i Gjensidige Kvindeliga. Odense Q blev besejret med 3-2.

BSF lagde fra start et højt pres og var hurtigt fremme ved Odense Q’s mål. Efter små ti minutter fik BSF hjørnespark, Sarah Jankovska tog det, og bolden landede hos Cecilie Larsen, som kunne sparke den i mål til stillingen 1-0.

I den anden ende forsøgte Odense Q også at spille sig igennem, og efter 20 minutter lykkedes det for gæsternes Julia Hansen, der kunne udligne stillingen til 1-1.

Et kontraangreb bragte BSF foran efter 38 minutters spil. Lærke Tingleff fik opsnappet en bold, som Laura Guldbjerg Pedersen kunne stikke af sted med. Omgivet af flere Odensespillere fandt Laura Cecilie Larsen, der kun-
ne sende den i kassen til 2-1.

Knap et kvarter inde i anden halvleg var BSF i endnu et angreb. Spillerne kom på skift med afslutninger, som blev afværget af Odenses forsvar og målmand, men da den landede hos Cecilie Larsen var vinklen rigtig og hun kunne fuldføre sit hattrick.

Til gengæld kunne kampens anden målscore også øge sin måltotal. Få minutter efter Cecilie Larsens mål, reducerede Odense Q’s Julia Hansen til 2-3.

Nede med blot et enkelt mål igen, var det gæsternes tur til at jagte endnu et mål. Odense Q havde også nogle gode minutter med afslutninger, men Naja Bahrenscheer stod som sikker sidste skanse i målet.

Da dommeren til sidst fløjtede kampen af, var det derfor nogle glade spillere i røde trøjer, der kunne juble efter sæsonens første sejr i ligaen.

Næste kamp for BSF er søndag 3. november klokken 14 ude mod Brøndby IF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *