Dans for kræftramte og afgang til VM i hiphop
Dance-for-life-3-copy.jpg
Den stod på hiphop og disko i Køge forrige weekend, hvor DancingTeam deltog ved ’Dance For Life’. Foto: privatfoto
Dans I weekenden den 5. og 6. oktober blev der danset hiphop og disco i Køge, da den store ’Dance For Life’ turnering fandt sted. Turneringen arrangeres i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, og overskuddet går ubeskåret til deres arbejde med kræftramte børn og unge.

DancingTeam fra Ballerup stillede op med mange dansere og en stor opbakning fra forældre, så der blev samlet rigtig mange penge ind.

Danserne fra DancingTeam klarede sig rigtig flot, der var både guld, sølv og bronzemedaljer og flotte placeringer til vores elever,

”Alle dansere var i finalerne hele weekenden, og jeg er utrolig stolt af dem alle,” siger indehaver af danseskolen, Lone Lindgreen.

Tirsdag den 15. oktober drager DancingTeams formationshold Golden Crew, deres træner Simone Grønhøj og en masse forældre og bedsteforældre til VM i hiphop i Bremerhaven Tyskland.

”Det bliver en kæmpe oplevelse for alle og vi glæder os,” siger Lone Lindgreen og tilføjer:

”Det har været et hårdt danse år, og så nu endelig afsted og repræsentere Danmark ved dette års VM. Vores danser Tobias Niemann skal også danse, han er udtaget i junior solo.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *