Ballerup Esport er tilbage
E-sport-copy.jpg
Det er væltet ind med medlemmer i den nye esport-forening som har undervisning så godt som alle ugens dage. Foto: privatfoto
Elektronisk Efter godt to års fravær er Ballerup Esport tilbage. Det er Egebjerg Esport der skifter navn til Ballerup Esport og markerer sig dermed som kommunens førende esports-forening.

Egebjerg Esport har i løbet af sit første år allerede rundet mere end 100 medlemmer. Baggrunden for den store succes er flerstrenget, mener formand Thomas Silfen:

”Først og fremmest er Ballerup Kommune et fantastisk sted at drive forening. Vi har oplevet et helt utroligt samarbejde fra kommunens folk og på tværs af foreninger i vores nærområde, og ikke mindst med den nærliggende ungdomsklub og ungdomsskolen generelt, og alt det er en stor del af vores succes,” fortæller han.

Kæmpe opbakning

Til at starte med, da foreningen blev stiftet, var økonomien ikke stor, og medlemmerne måtte medbringe deres egne computere. Men det er fortid nu. For i samarbejde med lokale kræfter og ikke mindst støtte fra DIF/DGI’s foreningspulje, har foreningen fået indkøbt det nødvendige antal computere og skærme.

Foreningen skifter nu også navn fra Egebjerg Esport til Ballerup Esport – et navn som nok vækker genklang hos mange.

Ballerup Esport blev nemlig oprindeligt stiftet tilbage i 2012 og var dengang en af Danmarks første esports-foreninger.

Desværre måtte foreningen tilbage i 2017 lukke grundet udfordringer med at finde frivillige kræfter, men nu er tiden en anden, og den ’’nye’’ forening Ballerup Esport oplever ifølge formanden kæmpe opbakning fra alle sider.

Ballerup Esport har ikke et internet café-miljø. Det er en forening som kræver medlemskab, og som har esport-undervisning så godt som alle ugens dage, og i øvrigt deltager med en lang række hold i den landsdækkende esports-liga. Foreningen holder til i Det Blå Hus, Egebjergvang 231.

Hvis man vil vide mere kan man besøge foreningens nye hjemmeside: Ballerupesport.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *