Ballerup BK sejrede i lokalopgøret
Fodbold På trods af at dommerens fløjte lød allerede klokken 10.30 lørdag formiddag, så var der rigtig mange der havde valgt at tage opstilling langs hegnet på opvisningsbane 2 i Ballerup Idrætspark, for at se BSF’s DS-reserver krydse klinger med Ballerup BK.

Tilskuerne skulle ikke vente længe, før der var noget at lune sig på, da Ballerup BK efter blot to minutters spil fik bragt sig i front ved Mikkel Andersen. Det var i øvrigt Ballerup-anførerens mål nummer 70 for klubben i 82 kampe.
I hele første halvleg var det en meget lige dyst mellem de to mandskaber, og i takt med at efterårssolen tittede frem, så gjorde de store målchancer det også. Især BSF kom tæt på en udligning i flere omgange.

Udligningen kom da også, da Jonas Vestergaard modtog bolden fra Seyfettin Bulut, tæmmede den og sendte den direkte i mål i modsatte sidenet. Vanvittig flot sparket ind, og stillingen var nu 1-1 efter 27 minutters spil .

Ballerup blev dog ikke slået ud af udligningen, og efter 41 minutter tog Neno Dragojevic et smart træk ind i banen og lavede en hurtigt afslutning med venstre-
benet, 2-1 til Ballerup BK.

Den næste halve time af kampen, stod der BSF på. Kampbilledet blev meget det samme; BSF var på bolden, og Ballerup parerede og forsvarede sig forbilledligt.

Til sidst var det Ballerup der forseglede BSF’s skæbne, da en utrættelige Paw Olsen fik en stikning i dybden fra Mark Petersen, som han helt køligt placerede til højre for Mathias Gravesen i målet. 3-1 og så var den kamp lukket. Med resultatet kryber Ballerup forbi BSF i den samlede stilling, og er nu tre point efter Herlev IF på puljens andenplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *