Wolfpack får ny stjerne
wolfpack-1.jpg
Den nye stjerne på Wolfpack-holdet, Chanan Colman Foto: FN Sportsfoto.
basketball BMS Herlevs Wolfpack Basket præsenterede torsdag en ny stjernespiller på det ambitiøse hold.

Torsdag eftermiddag havde basketklubben BMS Herlev linet op til presssemøde for at præsentere en nyhed af de større. Der er nemlig kommet en ny mand på Wolfpackholdet. Og det er ikke en hvem-som-helst, der nu træder ind på det lokale baskethold.

Det er den 35-årige stjernespiller Chanan Colman, som oprindeligt er fra Ballerup og i mange år har spillet i den anerkendte og stærke israelske liga.

Det var da også en meget forventningsfuld spiller, der blev vist frem på mødet.

”Jeg har længe puslet med tanken om at vende hjem igen, og nu er det rigtige tidspunkt kommet. Jeg se frem til at spille i Ballerup Super Arena og være en del af et hold, hvor man har store ambitioner,” sagde Chanan Colman, som både skal være en inspirator for de unge og en forstærkning af holdet.

”Jeg har stor erfaring fra en meget stærk liga og jeg ser frem til at være en inspirator og hjælp til de unge spillere. Men det handler også om at vinde. Vi går på banen for at vinde og målet er at komme i top fire med tiden,” sagde Chanan Colman.

Han regner med, at der også vil være plads til en fortsat optræden på landsholdet. Chanan Colman har indgået en aftale frem til nytår og vil derefter tage stilling til det videre forløb.

På pressemødet kunne klubbens næstformand Bo Sachmann og sportsdirektør Tommy Nielsen også fortælle, at der er indgået et nyt sponsorsamarbejde med GF Forsikring – et samarbejde, som klubben ser meget frem til, idet det giver et stort rygstød at få et samarbejde med en så stor virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *