Volley Week i Skovlunde
volley-copy-1.jpg
Rosenlund Volley i Skovlunde holder åbent hus under Volley Week i uge 39. Foto: privatfoto
Volleyball Volleyklubber i hele landet slår i uge 39 dørene op for alle volleyinteresserede, og er klar til at vise, hvad volleyball er for en sport. Rosenlund Volley i Skovlunde er også med til Volley Week og inviterer folk i alle aldre til at kigge forbi.

Rosenlund Volley deltog også 2018 i Volley Week og det at invitere til åbent hus til en træning er som sådan ikke noget nyt, men med et officielt arrangement bliver det meget mere synligt, at alle er velkomne og bare kan komme og være med.

”Til Volley Week får alle interesserede mulighed for at spille volley”, fortæller klubbens formand Joan Krogh og fortsætter:

”Alle er meget velkomne og alle kan være med – uanset alder og om man har prøvet at spille volley før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang i hallen, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.”

Rosenlund Volley står klar med boldleg for børn mandag fra 16-17.15 og fredag fra 18 til 19. For unge teenagere er der mulighed for at deltage i Volley Week mandag klokken 17-19 og fredag klokken 18-20. Mens de voksne kan prøve kræfter med sporten mandag klokken 17-19 og torsdag klokken 19-21.

Mandag og torsdag er det i Rosenlund Ny Hal og fredag i UCC Hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *