Tre velfortjente og vigtige point
BSF-herrer-copy.jpg
BSF tog til Taastrup og hentede tre vigtige point med hjem Foto: Iben Bagge, BSF
Fodbold BSF havde ét formål med denne weekends kamp i Taastrup, og det var, at vende snuden retur mod Ballerup med tre point. Det lykkedes - og var helt på sin plads efter spil og chancer.

BSF startede kampen fint på bolden, og fik den kørt godt rundt spillerne imellem, men trods flere store chancer i første halvleg, fik Taastrup den allerstørste i form af et straffespark. Patrick Johansen diskede dog op med en outstanding redning, og fik vippet bolden til hjørne.

Anden halvleg bølgede lidt mere frem og tilbage. BSF bragte sig foran efter 49 minutter ved Rasmus Larsen. Den føring holdt cirka otte minutter, da de, alt for passive, lod Taastrup spille bold omkring eget felt. Det udmøntede sig i en flot afslutning, der sejlede over i fjerneste krog uden chance for Patrick Johansen.

Heldigvis for BSF, var Rasmus Larsen slet ikke færdig med at vise sin højre pote frem. I det 85. minut dumpede der nedfald fra et frispark for fødderne af Rasmus Larsen, der med et brag af en afslutning sendte en absurd god afslutning ind bag Taastrup keeperen.

Efter målet til 2-1 pressede Taastrup alt det de kunne for en udligning. Den kom aldrig, og derfor kunne BSF køre hjem med det de kom efter.

En kamp hvor BSF så bedre ud på bolden, og fik sat et passende antal af målgivende chancer op. Næste skridt må være, at lave de chancer om til mål, så de slipper for alt for meget spænding i de efterhånden vante seks minutters overtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *