Toms Guld til Måløv Badminton Club
Guldpuljen.jpg
Toms og Danmarks Idrætsforbund har skabt Toms Guldpulje med det formål at støtte initiativer, der fremmer familieidræt.
Badminton En stor gruppe spillere og forældre fra Måløv Badminton Club (MBC) drager sidste weekend i september mod Vejle, hvor en af Europas største badmintonturneringer afvikles.

Der er tale om DGI’s Landsbadmintonstævne (LBS), hvor over tusind badmintonspillere fra flere forskellige lande forventes at deltage. Gennem mange år har turneringen også været betragtet som MBC’s årlige klubtur. 2019 er ingen undtagelse.

I håb om et økonomisk bidrag til at muliggøre ønsket om endnu flere Måløv spillere til LBS, ansøgte MBC i sommeren 2019 om økonomisk støtte hos DGI og DIF, som via Toms Guldpulje støtter initiativer, der fremmer familieidræt.

Glæden var derfor stor, da MBC i starten af september måned fik bekræftet, at Toms Guldpulje har imødekommet MBC’s ansøgning og bidrager med 12.000 kroner til klubturen.

”Det er et meget flot økonomisk bidrag til MBC og en rigtig stor hjælp til klubben.
MBC har en særdeles velfungerende ungdomsafdeling. Det skyldes ikke mindst et meget aktivt ungdomsudvalg bestående af adskillige forældre, som med udgangspunkt i badmintonsporten, lægger en stor frivillig indsats i klubben og dens mange aktiviteter,” fortæller Karsten Friis, formand i Måløv Badminton Club.

Med bidraget fra Toms Guldpulje er håbet at kunne tiltrække og fastholde endnu flere lokale børn og unge i badmintonsporten i Måløv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *