Tomme flasker til klubkasse
bsf-pantaftale-copy.jpg
Formand i BSF Michael Falcham sammen med varehuschef John Arrild fra Føtex Ballerup Centret og varehuschef Mark Rosenkrantz Stæhr fra Føtex Lautrupcentret. Foto: Iben Bagge, BSF
Fodbold Når de tomme flasker skal veksles til kroner, kan man nu vælge at lade pantpengene gå til den lokale fodboldklub BSF.

 I hvert fald når man handler i Føtex i Ballerup Centret og Lautrupcentret, der fra 1. september har indgået samarbejde med BSF om pantdonation.

”Vi har valgt BSF, fordi vi gerne vil være mere lokale i det vi støtter op om. Vi støtter op om unge og aktive og derfor var BSF et oplagt valg,” siger varehuschef John Arrild fra Føtex Ballerup Centret.

”Fodbold rammer også utrolig bredt. Der er ikke nogen, der ikke har et forhold til fodbold. Enten har man børn, der går til fodbold, eller også spiller eller har man selv spillet”, tilføjer varehuschef Mark Rosenkrantz Stæhr fra Føtex Lautrupcentret.

”Vi synes, at det er en sjov og anderledes måde at lave sponsorat på. Vi er spændte på, hvor meget det giver i sidste ende, og vi håber, at vi kan komme ud og aflevere en stor pose penge til BSF,” slutter John Arrild.

Formand i BSF, Michael Falcham er naturligvis også begejstret for samarbejdet.

”Det var fantastisk at høre, at Føtex havde valgt os til samarbejdet om pantdonation. Vi vil være utrolig glade uanset, om der kommer 5.000 eller 25.000 kroner til vores klub, for alt tæller, men når det er sagt, så håber vi da stadig på, at mange vil donere deres pant til BSF det næste halve år.”.

Føtex donerer de første 5.000 kroner og hvis det bliver en succes, kan en forlængelse komme på tale. Man kan foreløbigt donere sin pant til BSF frem til og med den 29. februar 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *