Ti minutter kostede dyrt
BSF-FCN-4.jpg
Resultatet var ikke helt retvisende, da BSF tabte i weekenden til FCN i kvindeligaen. Ti dårlige minutter kostede dyrt for BSF. Foto: FN Sportsfoto
Fodbold Det var ikke til at se, at det var bund mod top, da Ballerup-Skovlunde gæstede FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindeliga. Men tre mål på kort tid i anden halvleg gav FCN en 3-0 sejr.

Der var budt op til en intens affære på en solbeskinnet lørdag eftermiddag i Farum, og BSF viste sig klar fra start og havde hurtigt ligaens førerhold under kontrol.

Mens BSF havde flere afslutninger og godt spil foran mål, var FCN langt fra farlige i de første ti minutter. Værterne spillede sig bedre ind i kampen, men BSF bevarede roen og fortsatte med at erobre bolde og spille sig til chancer.

Spillerne havde forudset en tæt kamp, og den forudsigelse holdt stik med pausestillingen 0-0.
Anden halvleg begyndte med fornyet intensitet, og FCN viste med flere større chancer, hvorfor de fører ligaen.

Det lykkedes FCN at score efter 72 minutters spil, da værternes Esther Rønn scorede på direkte hjørnespark. Tre minutter efter blev føringen fordoblet, da FCNs Camilla Kur scorede til 2-0.

Små ti minutters dårlig periode for BSF blev fuldendt med målet til 3-0, der kom efter 79 minutter, da FCNs Amalie Vangsgaard modtog bolden foran stregen og sparkede den det sidste stykke over.

BSF spillede sig fortsat til flotte skud på mål, men ingen formåede at komme helt ind i kassen. FCN spillede sig ikke til flere større chancer, og kampen endte derfor med et nederlag til BSF på 0-3.

Næste kamp for BSF er Sydbank Kvindepokalkampen ude mod Østerbro IF tirsdag 24. september, og næste kamp i Gjensidige Kvindeliga er lørdag 28. september, når de spiller ude mod KoldingQ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *