Ny serie: Tæt på Mere Monitor
Mere-Monitur-jan2019-copy-1.jpg
Alle deltagerne i tredje sæson af Mere Monitor
Vores ungreporter Amanda har lavet en serie af små film om nogle af denne sæsons deltagere i Mere Monitor.

Musikprojektet Mere Monitor kører derudaf på tredje sæson. Siden starten har det tiltrukket en masse unge, talenter, der har fået mulighed for at udvikle sig som band eller artister i det populære musikprojekt.

Formålet har hele tiden været at højne kompetencerne hos de unge musikere og hjælpe dem med at finde deres egen vej.

Her på Ballerup Bladet lægger vi tit og gerne spalter til de unge, både når de optræder og når de – som flere af dem har gjort – deltager i forskellige talentkonkurrencer eller udgiver deres egne første numre.

Som noget nyt i år har vores ungreporter Amanda Dahl mødt nogle af denne sæsons deltagere og lavet nogle fine, små film om dem, hvor de fortæller lidt om sig selv, musikken og oplevelserne med at være med i Mere Monitor.

De små film kan løbende ses på vores hjemmeside lige her: TÆT PÅ MERE MONITOR samt på vores facebookside.

Den første er lagt på og handler om Klee & Aneesh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *