Skarpheden svigtede for BSF
BSF-copy-3.jpg
Før kampstart blev der holdt 1 minuts stilhed til ære for Flemming Kraft, som har været knyttet til BSF i mange år og som for nyligt sov ind. Foto: BSF
Fodbold Kampen mod Køge Nord FC endte som den startede 0-0. Den startede ellers fint for BSF, som fik sat sig på spillet.

Ugens fokuspunkter til træning kom til live, og der stod BSF på det meste de første 15-20 minutter.

Køge Nord FC kom dog til den største chance i første halvleg, da de med en fiks hjørnesparkskombination udnyttede, at BSF snorkede lidt. En flad aflevering tilbage i feltet gav en fri Køgespiller frit skud. Bolden strøg dog forbi den ene stolpe.

BSF fik sat nogle fine angreb op gennem især deres højre side, og det var også derfra de fik deres største chance i første halvleg, da Keun med en fremragende aflevering tilbage i feltet fandt en helt fri Luplau omkring det lille felt.

Desværre fik Luplau ikke ordentligt træf på bolden, og den strøg et godt stykke over mål.

Anden halvleg var knap 15 minutter gammel, da en Køgespiller væltede Marcus Woss omkuld efter spilstop.

Linjedommeren så forseelsen og fik i samråd med hoveddommeren helt korrekt givet rødt kort.

Køge trak sig og blev presset længere tilbage med en mand i undertal. BSF var på bolden og spillede uden for gæsternes felt, men blev ikke rigtig farlige som ønsket. Der var halve chancer i deres felt den sidste halve times penge, men det var desværre for BSF skarphed der svigtede. Derfor blev det ved 0-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *