Sikker sejr til LSF
LSF-4.jpg
Det blev en sikker 3-0-sejr for LSF over Tårnby i weekenden. Arkivfoto Foto: privatfoto
Fodbold LSF var forberedt på, at Tårnby ville lægge pres på, og allerede i det første minut kom de over kanten og spillede på tværs i feltet. Her fik en vågen Nikolaj Bjerregaard labben på, og så kunne LSF tage fat.

Modsat sidste weekend ramte spillerne hinanden flot igennem hele kampen. Vigtigt var det at beholde bolden i egne rækker og det lykkedes i hele kampen.

Der skulle dog ikke gå mange minutter, før LSF fik scoret. Et hjørnespark som Emil Kjærsgaard tog sig af og ind i forrummet med bolden. Her kom kampens spiller og kaptajn Kasper Gram stormende til og satte højrebenet på og sendte bolden over i det lange hjørne. Så var de i gang.

I det 27. minut fik LSF igen hjørnespark – denne gang i venstre side og det tog Emil Scott sig af. Sørme om det ikke var den anden forsvarsspiller Martin Fisch, der mødte bolden med hovedet i fremløb og så stod det 2-0.

Fem minutter efter pausen fik LSF igen et hjørnespark. Den blev sendt indover og endte som et rigtigt ”flippermål”, hvor bolden fes rundt i det lille felt, inden Rasmus Thomsen sparkede den i nettet og så var det game over. Altså tre mål efter tre hjørnespark – og af tre defensivspillere.

Derefter blev det en lidt mærkelig kamp. LSF trak sig lidt tilbage, og det var som om at Tårnby ikke kunne ret meget – og LSF ikke ville noget og var tilfredse med status quo.

Hvis LSF virkelig havde villet, kunne de have lavet mange mål. Scott havde nogle muligheder og de kom meget til baglinjen og lagde bolden tilbage – her havde både Thomsen og Martin Soelberg chancerne, men ind ville bolden ikke.

Tårnby? De havde et meget flot frispark som Nikolaj Bjerregaardlige fik vippet over, men kræfterne slap op og alle var tilfredse med de tre point de tre mål

Det var også en tilfreds træner der tog imod. Diplomatisk sagde han, at tre mål var i orden nu de havde valgt at gemme dem til tirsdagens pokalkamp samt til næste uges kamp i Tåstrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *