SF ønsker bedre borgernær velfærd
Debat Kåre Harder Olesen konkluderer i sidste uge i et læserbrev, at SF foretrækker at spare på den nære velfærd i daginstitutioner, skoler og ældrepleje, så kommunen bliver i stand til at støtte et VM i banecykling i 2024.

Denne sammenblanding fra Kåre Harder Olesens side er noget sludder. De omtalte besparelser er i indeværende budget og skyldes, at vi ikke kan holde det samlede budget. Udgiften til et VM er i 2024. Det er som at sammenligene æbler og pærer.

Jeg kan garantere Kåre Harder Olesen og kommunens vælgere for, at SF aldrig vil bruge færre penge på borgernær velfærd end Venstre.

SF ønsker minimumsnormeringer gennemført over en årrække i vores daginstitutioner, bedre økonomiske vilkår for vores skoler, så der bliver flere timer med to voksne og flere hænder i vores ældrepleje til glæde for de ældre, der har brug for hjælp. Disse ønsker har jeg ikke hørt fremført fra Venstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *