Politi uge 38
Politiets-stopskilt_foto_Rigspolitiet.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Indbrud i villa

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud på Sølodden i Måløv sket mellem søndag den 15. september klokken 19.30 og mandag den 16. september klokken 06.15. Der var blandt andet stjålet diverse tøj, toiletartikler og et kamera.

 

Tyveri fra byggeplads

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en byggeplads på Solbrinken i Ballerup sket mellem fredag den 13. september klokken 13.15 og mandag den 16. september klokken 06.12. En hængelås var fjernet fra en container, hvor diverse el-værktøj var stjålet.

 

Indbrud i villa

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket fredag den 20. september mellem kokken 08 og klokken 12.30 på Myrholmen i Måløv. Et vindue var brudt op, og diverse kreditkort samt smykker var blandt andet stjålet.

Har man oplysninger til nogle af sagerne kan man kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *