Pointdeling med Tårnby
BSF-Tårnby-2-copy.jpg
Rasmus Brøns satte bolden i kassen efter bare 18 minutters spil. Desværre fik Tårnby udlignet lidt efter, og så blev der ikke scoret mere i den kamp. Foto: FN Sportsfoto
fodbold Lørdag mødte BSF’s herrer Tårnby FF. Kampen startede med fint tempo. Tårnby FF kom med tro på tingene og direkte spil i indledningen i kampen.

For BSF blev det en lidt hektisk start på kampen, men de blev lidt mere rolige på bolden, og begyndte så småt at få sat nogle fine angreb op – som dog ikke kastede mål af sig.

Målet kom så efter 18 minutters spil, da Rasmus Brøns afsluttede et velspillet angreb med en afslutning i feltet. Et mål der kom efter rigtig god bevægelse fra flere spillere.

Efter målet sad BSF på bolden, spillede med en god portion omtanke og holdt den fint i egne rækker.

Men så skete det som så ofte sker i fodbold. Efter små 30 minutter bragte Tårnby FF sig tilbage i kampen på en dødbold, BSF ikke fik clearet. Bolden dumpede ned for fødderne af en Tårnbyspiller, der uden problemer satte kuglen ind.

Anden halvleg var præget af hård fight med syngende tacklinger og heftigt temperament. BSF fik den klart største chance på et frispark, der bliver sendt i feltet. Lukas Killerich fik ikke hovedet på tæt under mål, og den efterfølgende bold fra en tre meters penge blev sendt i sidenettet.

BSF havde troet og håbet på mere end et point. De havde de største chancer til at tage alle tre point, men måtte gå fra banen med blot et enkelt – ingen katastrofe, men heller ingen gave.

Holdet ser nu frem mod næste kamp, hvor de tager en tur til Taastrup FC i jagten på tre point til regnskabet. Det er på lørdag klokken 14 i Tåstrup Idrætspark.

Fotos: FN Sportsfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *