Over 70 børn til DBC’s medaljeløb
medaljeløb-1-copy.jpg
For andet år i træk holdt Dansk Bicycle Club medaljeløb for børn i Ballerup Super Arena. Foto: privatfoto
Cykling Dansk Bicycle Club (DBC) er med rødder helt tilbage i 1881 - en klub med stor historik og store traditioner. Men det er også en klub med øje for fornyelse.

Onsdag holdt klubben for andet år i træk et stort Medaljeløb i regi af Danmark Cykle Union. Medaljeløb er et koncept, der har til formål at tiltrække nye børn til cykelsporten ved at give dem en god førstegangsoplevelse i sporten.

Det unikke ved DBC’s Medaljeløb er at det foregår med start og mål i Ballerup Super Arena, og på en rute, hvor der køres ind og ud af arenaen. Onsdagens anden udgave af den voksende event havde deltagelse af mere end 70 begejstrede kommende cykelryttere.

“Det er super fedt at prøve at køre cykelløb, og så fedt at køre samme sted som de professionelle kører 6-dagesløb”, lød det efterfølgende fra 10-årig Max, der som alle deltagere fik en flot medalje, og efter løbet kunne slappe af og nyde den gode stemning på inderkredsen af Danmarks største cykelarena.

“Jeg synes, vi fik lavet et fantastisk arrangement, og jeg forventer også at vi får et par nye medlemmer ud af det,” forklarede Jimmi Madsen fra DBCs bestyrelse, og kunne ikke skjule sin glæde over at se helt nye børn prøve sig af i cykelsporten.

“Ja, de fleste af os er jo startet på den måde, så det er godt, at vi kan give børn muligheden for at komme ind i cykelsporte,” tilføjede han.

I år havde DBC opgraderet ved at overlade tidtagningen til Danmarks Cykle Unions distrikt Sjælland. Desuden var der lånecykler til rådighed og naturligvis mulighed for at købe forplejning på den velbesøgte inderkreds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *