Nederlag i regnfulde Kolding
Fodbold Det så længe ud til, at BSF endnu en gang kunne hente point mod KoldingQ i Gjensidige Kvindeliga. Spillerne formåede at holde stand mod værterne fra Kolding indtil de sidste ti minutter. BSF måtte derfor rejse hjem med et 0-2-nederlag i tasken.

Allerede fra kampens start lagde KoldingQ bedst ud med en række afslutninger på mål, hvoraf flere havde mulighed for at give sydjyderne en føring.

Efter små ti minutter begyndte BSF at tilspille sig sine første chancer, og efter tyve minutter var spillet mere ligeligt mellem de to hold. KoldingQ var mindre farlige i deres angreb, og BSF kom tættere på mål i den anden ende, men antallet af chancer fulgte desværre ikke med. Det var tydeligt, at det var to hold på banen, der ikke ville risikere et nederlag.

I anden halvleg havde BSF et godt kvarter, hvor chancerne til holdet ikke var de største, men hvor KoldingQ heller ikke spillede sig frem til noget.

Men derefter blev der blev behov for de gode redninger, for med tyve minutter igen spillede KoldingQ sig frem til flere afslutninger. Og efter 83 minutter fik KoldingQ sneget bolden i kassen, da værternes Maria Olsen headede den ind efter et hjørnespark.

Med få minutter igen blev det også til 2-0, da Koldings Maria Olsen igen var på spil med et langskud, Naja Bahrenscheer forgæves hoppede efter.

BSF er fortsat isoleret i bunden med to point for ni kamp. Næste kamp for BSF er lørdag 12. oktober, når de hjemme tager imod VSK Aarhus i endnu et vigtigt opgør i bunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *