Når kæden ryger af
Debat På sidste kommunalbestyrelsesmøde vedtog kommunalbestyrelsen at bruge to millioner kroner som tilskud til afholdelse af VM i banecykling i superarenaen. Ballerup Bladet bringer i deres artikel om støtten til forslaget alene synspunkter fra nogen af dem, der stemte imod. Det er ikke fair.

Ballerup Kommune har afsat 800.000 kroner om året til at brande kommunen. Dette er sket med stemmer fra alle partier i kommunalbestyrelsen. Derfor er argumentationen med at man hellere vil bruge pengene på velfærd falsk.

Pengene er af alle partier budgetlagt til branding.

Flertallets forslag går ud på at samle flere års brandingbudget til to millioner kroner. I alt skal der bruges næsten 10 millioner kroner, hvor de fleste penge kommer fra staten, Københavns Kommune og sponsorering.

Det er efter SF’s mening en rigtig god idé, at tiltrække et VM i banecykling. Det giver positiv omtale, som er med til at profilere Ballerup og kan tiltrække virksomheder, som vil forbedre den kommunale økonomi.

VM i banecykling vil også være med til fremme interessen for cykling og dermed fremme den grønne udvikling. Det viste blandt andet de tidligere afholdte verdensmesterskabe i landevejscykling i København og Søllerød.

Men de borgerlige partier og Enhedslisten har ikke strammet kæden og er ikke i stand til at komme op på cyklen og komme derudaf. De står helt stille.

1 kommentar om “Når kæden ryger af”

  1. Mette Bramsbye siger:

    Kære Ulrik, Hvis der kommer flere virksomheder til Ballerup, så håber jeg at de “cykler”, for der kan snart ikke være flere bilister på vores veje. Ballerup har virkelig dårlige tilkørsels forhold og meget lange køer, både til og fra arbejde. Det kan nemt tage mindst 20 minutter, bare at komme fra Lautrupparken og ud til Motorvejen, så skab ordentlige trafikale forhold, før der kommer flere virksomheder til. Skulle de kommer på cykel, er det helt sikkert at man får rystet nyrerne på plads, for vores cykelstier er dårlige og hullede mangler lys osv. og det samme gælder vores fortov (hvis der er nogle) Så hvem skal betale for at infrastrukturen spiller? Hvis Ballerup er en fantastisk by, så behøver man ikke at reklamere for sig selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *