Kloakarbejde lukker Linde Allé
regnvand.jpg
Der kommer masser af vand i fremtiden og derfor er Novafos ved at etablere separat kloakering i Ballerup. Foto: privatfoto
Projekt Novafos er gået i gang med det store kloakarbejde i Ballerup. Fra midten af september lukker Linde Allé i flere måneder som følge af arbejdet.

Fra den 16. september og frem til begyndelsen af november bliver Linde Alle mellem Hold-an Vej og Centrumgaden spærret af med alt, hvad dertil kan høre af trafikale problemer.

Afspærringen sker som følge af Novafos’ store gravearbejde, der skal adskille regnvand og spildevand i Ballerup Kommune.

Det vil i hele perioden være muligt at køre i bil til Rolighedsvej enten fra Banegårdspladsen eller Hold-an Vej.

Påvirker bussen

Afspærringen vil også betyde, at servicebusserne ikke vil køre til Aktiv Center Ballerup på Rolighedsvej og passagerer henvises i første omgang til stoppestedet ved Ballerup Station, hvorfra man kan gå ad stisystemet langs banen.

I slutningen af september bliver der oprettet et midlertidigt stoppested for servicebusserne på Hold-an Vej ved Linde Allé.

Det omfattende spildevandsprojekt skal sørge for, at spildevand og regnvand skal løbe i hvert sit rørsystem i hele Ballerup Kommune i 2050, både på offentlige veje og på private grunde og skal sikre kloaksystemet til fremtidens vejr og sikre vandmiljøet.

Når rørene er lagt på Hold-an Vej og Linde Allé, anlægger Ballerup Kommune en ny cykelsti på Linde Allé

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *