Endnu en kæmpesejr til Ballerup BK
Fodbold Søndag formiddag havde Ballerup besøg fra naboerne, Herstedøster. Kampen var ikke mange minutter gammel, da gæsterne får bragt sig i front på en omstilling efter et hjørnespark til Ballerup.

I indledningen sled Ballerup med tingene, og ganske ulig de andre kampe i sæsonen, så var det som om, at man sad lidt fast i startblokken. Udligningen kom dog efter 21 minutter, hvor Ballerups venstreback, Patrick Madsen, får sendt bolden i mål med det kolde højreben. Da Herstedøster ni minutter senere bliver reduceret til 10 mand efter en nødbremse på Mikkel Andersen, så fik Ballerup endelig overtaget i kampen.

Det overtag brugte Ballerup på at score otte mål den næste time, og da Herstedøster kun fik lov at reducere to gange, ja, så endte kampen 9-3 til Ballerup. Et vanvittigt resultat, men ikke desto mindre, så er det anden gang i sæsonen, at Ballerup vinder 9-3. De mange mål blev sat ind af Thomas Eriksen, Danny Eriksen, Mikkel Andersen samt to mål af både Mathias Kjærulf og Thomas Carlsson. Herstedøster hjalp også til, og lavede et selvmål. Næste kamp er lokalopgøret mod BSF, som pt. ligger en plads foran Ballerup i tabellen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *