Ballerup BK sejrede i målrig kamp
Taastrup-Ballerup_07-09-19-copy.jpg
Mark Petersen scorede det første mål for Ballerup BK, da de lørdag var i Taastrup Idrætspark, som de forlod med en flot 5-3 sejr. Foto: privatfoto
Fodbold Vejret viste sig fra sin allerbedste side denne september-lørdag, og inde på banen stod de to hold heller ikke tilbage for vejret. Der blev leveret et brag af en kamp, på den flotte bane i Taastrup Idrætspark.

Hjemmeholdet lagde friskt ud, men Ballerup var vågne fra start, og da stadionuret rundede et kvarter, havde Ballerup allerede scoret tre gange. Sikke en start.

Herfra vendte kampen 180 grader, og Taastrup, der på dagen havde en håndfuld spillere med fra deres DS-hold, styrede løjerne den næste time af kampen. I den periode fik de udlignet til 3-3, inden Ballerup igen fik overtaget.

For på trods af at Taastrup stadigvæk pressede på for at sætte det sidste søm i kisten, så fik Ballerup sammensat en række gode angreb, som det var tilfældet i indledningen af første halvleg.

Det gav fuldt udbytte efter 86 minutter, da Mikkel Andersen fra sin plads på højre kant, sendte bolden diagonalt til Danny Eriksen. En god retningsbestemt tæmning og en iskold afslutning senere, så var Ballerup på helt utrolig vis igen foran.

Hjemmeholdet pressede fortsat på, og troede helt afgjort på, at de nok skulle finde en løsning på at få udlignet inden slutfløjt. Det skete dog ikke, men i stedet fik de mange fremmødte en sand perle at gå hjem på.

Thomas Carlsson modtog nemlig bolden helt nede på baglinjen, et godt stykke ude mod hjørneflaget. Her lavede han en genial dribling, som fuldstændig satte TFC-forsvaret, spillede bolden tilbage i feltet, og her sendte Mathias Kjærulf

Ballerups femte scoring i kassen til kæmpe forløsning for de hårdt prøvede Ballerup-spillere på banen. En meget seværdig kamp, som endte 5-3 til Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *