2-0-sejr til LSF i topkamp
fodbold Ledøje-Smørum Fodbold slog Køge Nord 2-0 i weekenden.

Fra start kunne LSF se, at det var topholdet Køge Nord der kom på besøg. Der var ikke mange millimeter plads at spille på og man kan sige, at der blev spillet med ”livrem og seler’’ og ’’med håndbremsen trukket’’.

Eneste chance i første halvleg var et forsøg på mål fra Køge Nord, men desværre for dem ville en af deres spillere så blande sig, og han stod 3-4 meter offside og så blev det ved de 0-0.

Anden halvleg blev en dramatisk kamp på mange måder. Spillet fortsatte som i første halvleg, men det var som om, at Køge Nord fik overtaget. De fik ikke de store chancer før i det 58. minut Her sparkede en spiller meget langt udefra og den var ved at snyde Bjerregaard i kassen, men ”Bjerre” fik viftet den over mål.

Det var startskuddet til en masse angreb fra deres side uden at det blev til de helt store chancer. Så i det 62. min startede dramatikken. Dennis Lind synes han lige vil ”lægge en spiller ned” og da han havde et kort i forvejen så var det ud.

Trænerstaben havde set rigtigt da de satte Benjamin Madsen på banen. I det 69. minut fik han bolden helt over i LSF’s højre side på egen banehalvdel og arbejdede sig så derud af mod venstre. Afsted mod mål gik det, og de målmanden stod på det forkert ben, lagde ”Benja” bolden stille og roligt i kassen i det lange hjørne til 1-0. Vild jubel over det måske bedste mål han har lavet på Sydbank Arena.

Det var en spand kold vand i hovedet på Køgespillerne og de satsede derfor hele butikken. I det 83. minut kom en ”Benja-klassik”. Over kanten og ned til baglinien og så bagud til Marcus Weiss, der resolut sparkede bolden i mål og det var gameover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *