Wolfpack gjorde det godt
Basket sæsonen 2019/2020 står for døren og BMS Herlev Wolfpack forbereder sig på en ny og anderledes måde.

’Wolfpack Invitational’ er en ny træningsturnering som netop er blevet afviklet i UCC hallen i Skovlunde. Træningsturneringen bestod af Swarthmore College, USA, Wetterbygden Stars, Sverige, Pro A liga holdet Team Fog Næstved og Pro B klubberne Værløse Blue Hawks og BMS Herlev Wolfpack.

Fra torsdag til søndag blev i alt syv kampe afviklet, hvilket resulterede i to sejre og et nederlag til Wolfpack. Holdets nye trænerteam bestående af Pascal Safir Colman og Adrian Moss sendte alle mand på banen og spillede igennem hele turneringen bredt, hvilket betød at alle mand kom i aktion. Wolfpack besejrede det amerikanske collegehold 72-79.

Senere spillede Wolfpack mod Wetterbygden Stars, som til daglig er tophold i den svenske liga. Wetterbygden Stars dækkede godt forsvar og var super skarpe med mange trepoint scoringer, hvilket i sidste ende gjorde forskellen.

Endelig spillede Wolfpack Basket mod Pro A ligaholdet fra Næstved. En meget lige kamp, hvor Wolfpack brede trup måske gjorde forskellen. Wolfpack Basket vandt 98-93.

”Sportsligt har det også været en succes. Vi er glade, stolte og ydmyg. Det giver selvtillid når vi besejrer et amerikansk collegehold og vinder over Team Fog Næstved,” siger sportsdirektør Tommy Nielsen.

Turneringen var også godt besøgt af et basket-interesseret publikum, hvilket glædede arrangørerne.

Wolfpack Basket starter basketsæsonen lørdag den 5. oktober i Ballerup Super Arena mod Svendborg Rabbits. Billetter kan købes via Billetto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *