Velgørenhedscykelløb tanker op på Energivej
Danmark-Rundt-Team-Bodenhoff-Trio-biler-august-2018-copy.jpg
Trio Biler i Ballerup har de seneste to år været vært for starten på cykelløbets sidste etape. I år gør de det igen.
På lørdag køres sidste etape i cykelløbet ’Danmark Rundt Team Bodenhoff’. Starten går fra Trio Biler i Ballerup, som også betaler billetten for dem, der har lyst til at køre med.

Lørdag lød startskuddet til velgørenhedscykelløbet ’Danmark Rundt Team Bodenhoff’ i Skagen. Deltagerne er nu på vej gennem landet, og på lørdag den 31. august kommer de til Ballerup, hvor de spiser morgenmad hos Trio Biler på Energivej, inden de triller ud på løbets sidste etape.

Cykelløbet afvikles for femte år i træk og sidste år blev der samlet lige knap en million kroner ind til Børnecancerfonden.

En hjertesag for medarbejderne

Det er blevet en hjertesag for medarbejderne hos Trio Biler at støtte Børnecancerfonden via cykelløbet. Det blev det, efter at de fik en kollega, der mistede sin 9-årige datter til cancer for få år siden.

Ud over at medarbejderne selv cykler med og firmaet giver morgenmad til hele cykelholdet, så stiller de også en bil til rådighed for cykelteamet under hele løbet. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at betale sponsorbilletten for alle, der har lyst til at bruge deres cykelben til at køre penge ind til kræftramte børn og deres familier ved at cykle med på sidste etape på lørdag. Tilmelding kan ske på telefon 39 53 54 04.

Deltagerne mødes hos Trio Biler i Ballerup lørdag morgen klokken 8, hvor der er morgenmad og præsentation af løbets nye protektor Mark Strudal, der også vil fortælle lidt om, hvorfor han støtter projektet. Klokken 9 i de klar på cyklerne og ruller ud på den 57 kilometer lange rute, som slutter i Frederiksværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *