Politi uge 31
Politi-pressefoto3-fra-www.politi.dk-copy.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Bilist uden kørekort

En politipatrulje standsede onsdag den 31. juli kl. 18.58 en 48-årig kvindelig bilist på Baltorpvej i Ballerup, idet hun talte i håndholdt telefon. Kvinden blev sigtet for dette og ligeledes kørsel uden førerret. Hun nægtede at tale i håndholdt telefon og erkendte kørsel uden førerret i øjeblikket.

Bonusinfo: Fører du bil uden førerret, er bøden 7.000 kroner første gang. Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres. Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter fængselsstraf.

 

Tyveri fra varebil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Toyota Hiace varebil sket mellem tirsdag den 30. juli klokken 19.00 og onsdag den 31. juli kl. 06.04 på Lundebjerg i Skovlunde. En lås var opbrudt og en bonemaskine var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *