Ny vinder af Måløv Cup
Måløv-cup.jpg
LSF vandt Måløv Cup og dermed skiftede pokalen ejer i den lokale fireholdsturnering. Foto: privatfoto
Fodbold Tre dage med lokale fodboldbrag er slut, og dette års vinder er fundet.

Måløv, LSF, BSF og Hareskov varmende op til den kommende sæson med en fireholdsturnering.

Det var kun et af de fire deltagende hold der ikke have vundet den prestigefyldte turnering før, nemlig LSF. Om det var den afgørende motivationsfaktor skal være usagt, men faktum er at LSF kunne lade sig hylde som vinder af Måløv Cup 2019, da den sidste kamp var spillet lørdag eftermiddag.

Pokalen krydsede dermed Frederikssundsvej efter sejren til LSF.

Efter turneringen kom fint fra land tirsdag, var der lidt udfordringer med vejret om torsdagen. En meget lang tordenbyge lagde vejen forbi, og dommeren tog ingen chancer og afbrød kampen midlertidigt flere gange, mens lynene dansede på himlen. Det gav lidt forskubbelse i programmet, men begge kampe blev gennemført. Lørdag kunne man nyde to gode fodboldkampe i solskinsvejr. Resultaterne artede sig således, at LSF ville vinde turneringen hvis Måløv tog point fra Hareskov.

Nabohjælpen indtraf, og LSF var dermed vinder af Måløv Cup 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *